DLC Resistance dorazí do CoD příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC Resistance dorazí do CoD příští týden

DLC Resistance dorazí do CoD příští týden

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 1. 2018 15:08 7
Reklama

Fanoušci válečné série Call of Duty a majitelé posledního dílu hry by si měli v kalendářích poznačit 30. leden. Právě tehdy dorazí přídavek nesoucí jméno Resistance a nalákat by vás mohla čerstvě vypuštěná upoutávka.

Ta předně představuje trojici map – do francouzské metropole zasazenou Occupation, pruskou Valkyrie  a našince zákonitě musí potěšit zejména poslední jmenovaná pražská mapa jménem Anthropoid. Ta osloví známými kulisami i českými nápisy.

Ukázka pokračuje poodhalením nové válečné mise (tedy přídavek do režimu War) Operation Intercept, jejímž cílem je osvobození uvězněných francouzských jednotek odboje.

A pochopitelně nesmí chybět také drobná ochutnávka další kapitoly zombie režimu, jež představuje snad tu nejhorší představitelnou lůzu – nemrtvé zombie nácky. Těm se hráči postaví na pobřeží tajuplného ostrova, kde ti nejhorší z nejhorších provádějí tajemné experimenty.

Připomenout pak lze samozřejmě to, že zmíněné datum platí v tomto případě pouze pro majitele konzole PlayStation 4. Ostatní hráči si počkají o něco málo déle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama