Do AC Origins přibude New Game Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do AC Origins přibude New Game Plus

Do AC Origins přibude New Game Plus

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

29. 1. 2018 08:18 5
Reklama

Nejnovější přírůstek do série Assassin´s Creed odehrávající se v Egyptě je už v základu pořádný macek, jehož dohrání vám určitě zabere 30 – 40 hodin času. Jako by toho nebylo málo, před týdnem se zdejší svět rozrostl o hutné DLC nazvané The Hidden Ones odehrávající se na Sinajském poloostrově.

Přesto se na fórech s železnou pravidelností hráči dotazovali, jestli se někdy dočkáme taky New Game Plus módu, to znamená možnosti si hru po jejím dokončení zahrát od začátku, ovšem tentokrát vyzbrojeni pracně vydobytou výstrojí, skilly a vysokou úrovní.

Pro všechny ty, kdo by se do Egypta rádi ještě vrátili v plné polní, máme dobrou zprávu – New Game Plus bylo dnes potvrzeno. Na přímo položený dotaz na komunitním fóru reddit.com odpověděl komunitní manažer Ubisoftu vystupující pod přezdívkou domvgt, že se na New Game + módu opravdu pracuje a také že se brzy dočkáme dalších konkrétnějších informací.

Brzy se tedy na nás chystá další možnost, jak ještě chvíli nasávat opojnou egyptskou atmosféru. Pokud vám k tomu tedy nestačí už základní hra, nové DLC a ani třeba v únoru chystaný výukově historický Discovery mód.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama