Výsledky OWL: Korejci neblíže výhře Stage 1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výsledky OWL: Korejci neblíže výhře Stage 1

Výsledky OWL: Korejci neblíže výhře Stage 1

David Plecháček

David Plecháček

29. 1. 2018 10:20
Reklama

První fáze Overwatch League je za svou polovinou. Každý z týmů doposud odehrál šest utkání, další čtyři nás ještě čekají. Pomalu se začíná rozhodovat o tom, který z týmů si bude moci zabojovat o vítězství v tzv. Stage 1, po němž si v souboji o dílčí titul odnese 125 tisíc dolarů. Tím ale soutěž rozhodně nekončí. To samé se bude opakovat ještě třikrát, a až poté se ti nejlepší probojují do play-off.

Vítězství v první fázi mají stále na dosah ruky především všechny tři celky stoprocentně obsazené jihokorejskými hráči. Oproti minulému týdnu ale už ani jeden z nich není stoprocentní. Všechny celky tak zažily hořkou chuť porážky. Ještě před prvním hracím dnem ale bylo jasné, že Seoul nebo New York o neporazitelnost přijdou, neboť je los postavil proti sobě.

Jenže nakonec nezůstal ani ten třetí, který se měl smát – Londýn škobrtl také. Nejprve se favorit postavil proti celku ze San Francisca, poté proti Bostonu. Zatímco první duel vyzněl lépe pro Spitfiry, v tom druhém se dosud lavírující Boston vzepřel a favorita porazil. Ostatně Boston je jeden z celků, který v této fázi vyhrál obě svá utkání.

Druhý den, druhé překvapení. Noc ze čtvrtka na pátek favoritům nevyšla, byť i tentokrát to bylo velice těsné. Philadelphia Fusion porazila New York Excelsior 3:2 a spolu s Bostonem ukázala, že se dá hrát vyrovnaně i s Jihokorejci. Ve třetím čtvrtečním utkání porazil Houston Floridu 4:0, stejný výsledek si Outlaws připsali i proti LA Gladiators a stejně jako Boston i Houston byli v uplynulých dnech stoprocentní.

Páteční noc měla vrcholila soubojem velikánů, do té doby suverénní Seoul se postavil celku z New Yorku. Ten napravil své zaváhání z předchozího dne a nejtěsnějším možným výsledkem Seoul porazil.

Tabulka se začíná viditelně dělit na dvě poloviny. V té první kromě vedoucí trojice v závěsu čeká Houston Outlaws, Philadelphia a LA Valiant. V příštím kolem půjde všem o hodně – LA bude stát proti celku z největšího města Pensylvánie, povinné vítězství si musí připsat proti rozjetému Bostonu. Phila si vyjma duelu s Los Angeles musí poradit i s Dallasem, A Houston bude o body bojovat se San Franciscem a především se Seoulem. Ten má ze všech týmu na čele asi nejtěžší los. Kromě Houstonu jej čekají i londýnští Spitfire.

Overwatch League (první část, třetí týden)

(divize/výhry/prohry)

1.   Seoul Dynasty: PAC - 5:1
2.   New York Excelsior: ATL - 5:1
3.   London Spitfire: ATL - 5:1
4.   Houston Outlaws: ATL - 4:2
5.   Los Angeles Valiant: PAC - 4:2
6.   Philadelphia Fusion: ATL - 4:2
7.   Boston Uprising: ATL - 3:3
8.   Los Angeles Gladiators: PAC - 2:4
9.   San Francisco Shock: PAC - 2:4
10.  Dallas Fuel: PAC - 1:5
11. Florida Mayhem: PAC - 1:5 
12.  Shanghai Dragons: PAC - 0:6

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama