Další DLC pro Wolfenstein II vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další DLC pro Wolfenstein II vychází

Další DLC pro Wolfenstein II vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 1. 2018 15:44 3
Reklama

Právě ode dneška je na konzolích i na PC k mání další část DLC nášupu pro frenetickou FPS Wolfenstein II. To nese jméno The Diaries of Agent Silent Death a tentokrát se v něm hráči v této sérii poněkud netradičně zhostí role křehké dívky.

Tedy alespoň na první pohled. Jinak se samozřejmě o jedná o lítou saň, která nikomu nic nedaruje, nacistům ještě o to méně. Jessica Valiant je totiž perfektní vražedkyní a unikátní zbraní zároveň, zahrávat si s ní tedy není záhodno. A přesně to nacisté udělali, když začali okupovat její vlast a když ji připravili o její lásku. Budiž jim země lehká.

Hlavní hrdinka se vydává do sídla filmové společnosti Paragon Pictures, která je aktuálně prorostlá prohnilou nacistickou propagandou. Více už vám ale může napovědět nová launchová upoutávka.

Vydání hry přitom doprovází také klasická aktualizace, jež v tomto případě přináší řadu menších oprav a která hru pochopitelně také připravila na příchod přídavku.

Přídavek je součástí sběratelských edic hry a vedle toho pochopitelně také tradičního season passu. Ten je samozřejmě k mání i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama