Krvavé Extinction vyjde na jaře v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krvavé Extinction vyjde na jaře v dubnu

Krvavé Extinction vyjde na jaře v dubnu

David Plecháček

David Plecháček

31. 1. 2018 15:52 1
Reklama

Sešlo se to pouhou náhodou, ale jaro bude tak trochu ve znamení nerovných soubojů. Včera vyšla recenze skvělého remaku Shadow of the Colossus (hra vychází za týden), v dubnu to pro změnu bude mít těžké Kratos a třeba také hlavní hrdina novinky Extinction.

Společnosti Iron Galaxy a Modus Games se inspirují sérií Attack on Titan, takže nás čeká zase trochu jiná hra než další dvě zmíněné. Přesto jsme zvědaví, jak si se svým úkolem poradí. Frenetická akce už do světa vypustila několik videí, které ji prezentují v chodu, věděli jsme také, že se její vydání uskuteční v první polovině roku, ale dosud jsme nevěděli, kdy přesně.

Dnes už to víme. Pokud si potrpíte na divoké souboje, parkour a sekání končetin, zakroužkujte si v kalendáři datum 10. dubna. Právě tehdy se budete muset vydat zachránit svět a lidstvo před vyhubením. Pro více informací vás odkážeme k předchozím novinkám, eventuálně k přiloženému staršímu gameplay videu, které vám novinku připomene. Hra vychází na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama