Attack on Titan 2 vyjde 3 týdny před Extinction
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Attack on Titan 2 vyjde 3 týdny před Extinction

Attack on Titan 2 vyjde 3 týdny před Extinction

David Plecháček

David Plecháček

1. 2. 2018 14:43
Reklama

Včera to bylo Extinction, dnes je to hra podobného ražení. Vlastně to bude taková bitva kdo z koho, protože předpokládáme, že si každá do jisté míry sdílí stejné fanoušky. Pokud se chcete postavit obrům, můžete kromě hry z úvodu zvolit i Attack on Titan. Druhý díl totiž celosvětově vyjde pár dnů před svým úhlavním rivalem.

Zatímco Attack on Titan 2 vyjde 20. března, Extinction dle včerejší zprávy vyjde 10. dubna. Opět se tak na jaře chystá souboj dvou žánrově takřka identických her, stejně jako loni. Vzpomínáte ještě na Sniper Elite 4 a Sniper: Ghost Warrior 3? V tuto chvíli ale nevíme, která z her má větší šanci na vítězství, ačkoliv kdybychom si měli tipnout, tak řekneme, že západní oku je bližší nová IP.

Attack on Titan ale na druhou stranu může využít toho, že se jedná o druhý díl. Hráči vědí, co od něj mohou čekat – jen větší, lepší a uhlazenější. Prostřednictvím nového videa si můžete udělat obrázek o tom, jak probíhají souboje. Využijeme ale toho, že s podobným trailerem přišli i vývojáři Maximum Games a Iron Galaxy, takže vám je dáme hned pod sebe. Nezapomeňte nám v komentářích sdělit, co je podle vás lákavější. Vítěze vyhlásíme 10. dubna, Attack on Titan 2 ale vychází o tři týdny dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama