Mashinky brzy obohatí tvorba map
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mashinky brzy obohatí tvorba map

Mashinky brzy obohatí tvorba map

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 2. 2018 16:50 2
Reklama

Jan Zelený se svými Mashinkami boduje ve všech směrech. Povedený vlakový tycoon hýčká jako svůj rodinný klenot a s každým dalším updatem připravovaný titul obohacuje o nové možnosti. Prostřednictvím Facebooku udělal radost kreativnější části fanouškovské základny. Mashinky totiž díky chystané aktualizaci nabídnou možnost tvorby vlastních map.

Poutací obrázek ukazuje především apeninský poloostrov, v jakém rozsahu bude možno upravovat reliéf a prvky samotné mapy, a zda se dočkáme i dalších částí světa je ale zatím ve hvězdách. V komentářích pod oznámením autor upozorňuje na možnost tvorby světů manuálně, pomocí topografických obrázků nebo heightmap (skenů členitosti povrchu). Teoreticky tak v Mashinkách vyjedeme na koleje i v maximálně autenticky vymodelovaných reáliích našich domovských hroud. K dispozici by měla být i celá řada filtrů a editačních nástrojů.

Mashinky jsou zatím dostupné v předběžné verzi a brzy dostanou podporu služby Steam Workshop. Plné verze bychom se mohli dočkat někdy v průběhu příštího nebo přespříštího roku.

Mashinky si můžete pořídit na Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama