Nový Hunt od Cryteku na gameplay záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Hunt od Cryteku na gameplay záběrech

Nový Hunt od Cryteku na gameplay záběrech

David Plecháček

David Plecháček

1. 2. 2018 15:22 3
Reklama

Crytek má pověst autora her s geniálním audiovizuálním zpracováním, ale jeho hry často bývaly technickým benchmarkem. Na druhou stranu má ale také pověst problémové společnosti, která se v minulosti opakovaně dostávala do finanční tísně. Crytek by vážně potřeboval nějaký hit.

Jestli jím bude Hunt Showdown nevíme, ale leccos naznačuje, že se situace změnila. Počítá se s early access, hra vyjde minimálně v počátku jen na PC a nyní je v uzavřené alfaverzi. Už teď se ale šušká, že Hunt by mohla být trefa do černého. Akce, v níž jste v dvoučlenném týmu jednak lovci, ale mnohdy i oběťmi ostatních týmů nezní špatně ani na papíře a nevypadá špatně ani v akci.

Uzavřená alfa už je v plném proudu, a tak se na internetu objevuje spousta materiálu se záběry ze hry. My vám teď nabízíme dvacet minut, které vám ukáží základní mechanismy a grafické zpracování. Do Huntu kombinující PvE a PvP jste se mohli přihlásit v minulosti přihlásit a můžete tak učinit neustále prostřednictvím naší starší novinky. Crytek totiž bude otevírat přístup v několika vlnách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama