Odvážní vyrazí do lesa koncem dubna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odvážní vyrazí do lesa koncem dubna

Odvážní vyrazí do lesa koncem dubna

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

2. 2. 2018 08:28 2
Reklama

The Forest, survival akce s lehounce hororovým nádechem kanibalismu, by mohla na první pohled působit jako jedna z řady her vezoucích se na módní přežívací a craftovací vlně. Přesto stihla za několik let v předběžném přístupu získat srdce více než třech a půl milionu hráčů. Nejen pro ně tady máme dobrou zprávu – koncem dubna, tedy téměř přesně čtyři roky po vstupu do programu Early Access, The Forest konečně vychází v plné verzi.

V oznamovací novince na službě Steam tvůrci z Endnight Games dále uvádějí, že se konečná cena hry zvedne ze současných 14,99 dolarů na 19,99 USD. U nás se hra na Steamu prodává za 14,99 euro, a dá se tak předpokládat, že zvýšení bude ekvivalentní i pro cenu v eurech.

Autoři také slibují do data vydání provádět další dolaďovací změny týkající se například oficiální podpory hraní s ovladačem. Plánují dále zapracovat na inteligenci nepřátel a mezi jiným třeba i na systému zimy a tepla, kdy jako příklad uvádějí přidání nového zatepleného oblečku. V plánu jsou i změny a vylepšení na poli optimalizace výkonu a fungování dedikovaných serverů pro multiplayerové hraní. S blížícím se datem vydání prý máme také očekávat detaily ohledně podpory VR.

Stavění, přežívání a boj s mutantními kanibaly ve strašidelně realistickém lese si můžete už teď zahrát na PC a v přípravě je také verze pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama