Total War středověké Británie má sběratelku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War středověké Británie má sběratelku

Total War středověké Británie má sběratelku

David Plecháček

David Plecháček

2. 2. 2018 11:00 1
Reklama

A propos, když jsme v minulé novince mluvili o strategiích, tak Total War se na nich podepisuje ještě výrazněji než tehdy zmíněná série Tropico. Především ve svém subžánru prakticky nemá konkurenci a pro válečné stratégy se jedná prakticky o povinnost. Na druhou stranu vás ale v poslední době mohla odradit warhammerovská odbočka. Thrones of Britannia ale vrací sérii zpět do reality.

Spin-off přivádí hráče do devátého století do středověké Anglie. Britské ostrovy se ale v té době zmítaly ve válkách a konfliktech roztříštěných národů. Na jedné straně Vikingové, na straně druhé gaelské klany, na třetí stále dominantnější Anglosasové se svým králem Alfrédem Velikým, ale také Skoti a Irové. Ostrovy té doby jsou pro videohru jako stvořené.

Total War Saga ale bude spíše menší sérií. Stejně od ní ale můžeme čekat detailní mapu, 10 národů a jejich odnoží usilujících o moc a údajně bychom se měli dočkat i nových herních mechanismů. Thrones of Britannia je sice pouze první inkarnací vícedílné ságy, ale i tak si v Creative Assembly vysloužil vlastní limitovanou edici.

Její součástí bude steelbook inspirovaný typickým anglosaským brněním, oboustranný plakát s detailní mapou kampaně a také kartičky znázorňující pět vůdců nejvýraznějších frakcí. Níže naleznete, jak to celé vypadá. To, co vás ale jistě zajímá nejvíc, je otázka kdy. Total War Saga: Thrones of Britannia vychází už 19. dubna. Sběratelskou edici si můžete pořídit ale už teď na Xzone.cz za lákavou cenu 750 korun. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama