Ubisoft odhaluje nový režim pro Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odhaluje nový režim pro Siege

Ubisoft odhaluje nový režim pro Siege

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 2. 2018 14:20
Reklama

Ubisoft sotva před pár dny přislíbil již brzké odhalení detailů týkajících se nového kooperativního režimu Outbreak pro on-line akci Rainbow Six Siege a nově tak také činí. Novinka bude součástí dalšího přísunu obsahu v rámci další sezóny, jež aktuálně ponese jméno Operation: Chimera.

Stále přitom pochopitelně platí především to, že režim Outbreak bude mít podobu časově omezeného eventu. Ten v rámci testovacích serverů odstartuje již 20. února (a o den dříve na stejné místo dorazí rovněž i samotná Operace Chiméra) a spolu s tím dorazí do hry i dva noví operátoři.

Těmi jsou biochemičtí specialisté z Francie a Ruska a prohlédnout si aktuálně při této příležitosti můžete i čerstvou upoutávku ke hře. Ta mimo jiné poodhaluje, že k oficiálnímu spuštění nové sezóny i operace Outbreak dojde již 6. března.

Těšit se v rámci tohoto eventu lze na pětici odlišných monster a potvor, s nimiž bude možné bojovat na celkově až třech pochopitelně jak jinak než kooperativně založených mapách. Ty budou rozsáhlé a nabídnou mimo jiné i větší zaměření na venkovní prostory. Na výběr budou rovněž dva stupně obtížnosti – Normal a Pandemic. Ten druhý je pozoruhodný například možností střelby do vlastních kamarádů.

Časově ohraničená událost se poté 3. dubna uzavře. Do té doby se budou moci hráči vrhat do městečka Truth or Consequences, jež leží v Novém Mexiku a které stihla neznámá nákaza (a zde se Ubisoft nenápadně vyhýbá slovu zombie). Ta v tomto malém městě uvěznila armádu i civilisty a situaci bude zapotřebí již brzy odpovídajícím způsobem vyřešit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama