Frostpunk představuje obří automatony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frostpunk představuje obří automatony

Frostpunk představuje obří automatony

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 2. 2018 10:15 1
Reklama

O nelítostné strategii Frostpunk jste od nás mohli slyšet již několikrát, a dokonce jste ji u nás mohli spatřit i v pohybu v rámci hratelné demoverze. Do širšího povědomí se však tento titul nedostal zejména proto, že zkrátka ještě nevyšel. Vývoj však pokračuje mílovými kroky kupředu, a právě o tom se nás snaží přesvědčit nové video zasazené do zákulisí vývoje.

V tom polští vývojáři z týmu 11 bit studios představují zejména jednu velkou významnou novinku – takzvané automatony. To jsou obrovské struktury a jak jinak než steampunkem inspirovaní roboti, kteří dokáží zvládnou obrovské množství práce, na něž by jinak byli přeživší jedinci příliš slabí.

Otázkou ovšem prý je, jak na takové obrovské kráčející struktury budou reagovat samotní lidé i to, nakolik je použití těchto mechanických Goliášů v rámci metropole bezpečné. Na druhou stranu však tyto stroje rozhodně nepálí mráz a nevadí jim ani celkově nehostinné podmínky. Výhoda je tedy zjevná.

Spolu s níže přiloženým videem se pak můžete podívat určitě také na Steam, kde lze spatřit obsáhlý příspěvek seskládaný mimo jiné i z otázek a odpovědí a který se věnuje především tomu, aby ubezpečil hráče o pokračujícím vývoji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama