SpellForce 3 dostává podporu modů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SpellForce 3 dostává podporu modů

SpellForce 3 dostává podporu modů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 2. 2018 12:32 1
Reklama

V pořadí již třetí díl fantasy strategické série SpellForce vyšel před koncem minulého roku a odnesl si od nás v recenzi poměrně solidní hodnocení. Hra však rozhodně nebyla bez chyb, a kromě toho mohli mnozí dojít i k názoru, že jí třeba dokonce i něco chybí. Tomu by však mohlo již brzy odzvonit, neboť vývojáři aktuálně oznamují příchod nástrojů pro tvorbu modifikací.

A vydávají při této příležitosti také novou ukázku, která zprostředkovává náhled právě na tuto funkcionalitu. Ta už nyní spočívá v nejen v poodhalené možnosti vytvářet vlastní mapy, ale například také v pokročilejších úpravách v podobě skriptování.

Díky tomu již mohou hráči vytvářet i složitější projekty, jež mohou mít podobu například i v tvorbě celého nového režimu. Složité by to přitom být určitě nemělo, neboť vývojáři nástroje vydávají rovněž i s návody a s ukázkovými projekty.

Brzy by se tedy hráči již mohli dočkat řady dalších zajímavých nadstaveb, jejichž možnosti budou postupem času bohatší. Tvůrci totiž slibují další rozšiřování možností tvorby modů a postupem času dorazí i podpora platformy Steam Workshop.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama