Představujeme indie titul Abandon Ship
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme indie titul Abandon Ship

Představujeme indie titul Abandon Ship

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 2. 2018 14:46
Reklama

Nezávislý britský tým Fireblade Software představuje svůj nový projekt mající podobu atraktivního mořského dobrodružství, ve kterém vám nikdo nic zadarmo nedaruje. Hra se jmenuje Abandon Ship a sází na principy známé z titulů jiných a k nim přidává ještě něco málo navíc. Výsledkem je zajímavá a na první pohled nevelká hra, která na počítače dorazí již brzy.

Na Steam a do programu předběžného přístupu tento titul dorazí již 21. února a tehdy se budou moci hráči vrhnout do procedurálně generovaného nekonečným oceánem pokrytého světa a na onu mořskou hladinu. Na té se budou muset mořští vlci chopit správy nejen samotného plavidla, ale rovněž také jeho posádky, neboť bez ní je každý kapitán jen pouhou suchozemskou krysou.

Abandon Ship v sobě každopádně ukrývá v zásadě principy založené na kombinaci taktických soubojů viděných v FTL a na principy jednoduché ale přitom stále pořádně tuhé explorativní hře typu Sunless Sea. K této kombinaci následně vývojáři přimíchali ještě atraktivní a neokoukanou grafickou stránku a finální výsledek minimálně z pohledu oné grafiky i atmosféry rozhodně stojí za to.

Posoudit to už ale můžete v přiložené upoutávce, jež si klade za cíl poodhalit některé z klíčových vlastností hry i z její celkové atmosféry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama