Pátek 13. brzy rozšíří výzvy pro jednoho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pátek 13. brzy rozšíří výzvy pro jednoho

Pátek 13. brzy rozšíří výzvy pro jednoho

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 2. 2018 11:28
Reklama

Dlouho očekávané singleplayerové rozšíření pro Pátek 13. se konečně přiblížilo a v přiložené a komentářem doplněné upoutávce představuje jednu ze svých možných podob. Nejedná se však o plnohodnotnou kampaň s příběhem, jak by někteří možná doufali, ale o již dříve avizovanou sérii oddělených výzev.

Ty představují řadu dílčích úkolů, které bude zapotřebí plnit a ke kterým bude rovněž možné přistupovat hned několika odlišnými způsoby. Tím hlavním cílem nicméně bude zřejmě smrt nepočetné party teenagerů. A našeptávat v tomto snažení bude Jasonovi dokonce jeho vlastní matka.

Sluší se přitom podotknout, že ani její hlas ani Jason rozhodně nejsou žádnými kladnými postavami a ve videu představené způsoby zabíjení opět zaujmou především svojí brutalitou. Zkrátka nic pro mladší ročníky, ale to v souvislosti s tímto titulem jistě opakovat nemusíme.

Datum vydání je však prozatím stále ještě neznámé, příliš dlouho však již hráči snad nebudou muset čekat. Záhodno je rovněž podotknout rovněž i to, že tato forma rozšíření bude k mání zcela zdarma, a to pro všechny majitele základní edice hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama