Další postavou Street Fightera je Blanka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další postavou Street Fightera je Blanka

Další postavou Street Fightera je Blanka

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 2. 2018 15:15 3
Reklama

Bojovník Blanka jistě nebude dlouholetým fanouškům série Street Fighter neznámý, a přesně tuto skupinu hráčů může již nyní potěšit fakt, že právě tato postava již brzy rozšíří seznam bojovníků takzvané Arcade Edition pátého dílu hry.

Jméno Blanka je přitom známé již od druhého dílu hry, a to z této postavy činí skutečného veterána – je tu s námi totiž již více než těžko uvěřitelných 27 let. Což je na jednu stranu sice poměrně velmi dlouhá doba, na tu druhou se toho od posledně zas až tolik nezměnilo.

Tedy snad s výjimkou ovládacího schéma a grafické stránky – pochopitelně. Jinak Blanka opět oplývá elektrizujícími útoky, které vám již může blíže představit přiložená upoutávka. Ta mimo jiné prozrazuje i to, že Blanka do hry dorazí již 20. února a příliš dlouhého čekání si tedy v tomto případě fanoušci série určitě neužijí.

Tohoto bojovníka z Amazonie bude možné zakoupit samostatně, součástí je však i aktuálního season passu (tedy třetí sezóny), a to ve formě v pořadí druhé dostupné postavy. Následovat tuto sezónu budou ještě Falke, Cody, G a Sagat.

A těšit se lze samozřejmě i na odlišné kostýmy, z nichž jeden z nich je vyloženě rozkošný a je založen na příběhovém pozadí této postavy a na tom, kterak Blanku jednou navštívil obchodník s nápadem prodávat jej ve formě hračky. Na bližší detaily, a to včetně popisu speciálních schopností, pak narazíte například na tomto blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama