Poslední ukázka láká ke Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední ukázka láká ke Kingdom Come

Poslední ukázka láká ke Kingdom Come

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 2. 2018 11:12 17
Reklama

Našinci dlouho a netrpělivě očekávaná herní událost je konečně zde, a všichni se tak již můžeme vrhat do středověku ve snaze zabránit občanské válce v zemi, jež je mnohým z nás v srdci Evropy domovem. Kingdom Come: Deliverance konečně vychází a vy se při této příležitosti můžete nyní podívat i na poslední trailer, který tomuto vydání předcházel.

Upoutávka pochopitelně předvádí ty nejdramatičtější možné záběry a zaměřuje se na poslední možnou příležitost probuzení zájmu, a to tentokrát už v době samotného vydání hry. Ta přitom dlouhá léta slibovala unikátní pohled na žánr historických her na hrdiny, které se v tomto případě nijak netýkají fantasy motivy ani podobné jiné smyšlenosti.

Tak trochu jinou upoutávku a s již trochu osobnějším charakterem jste navíc měli možnost vidět již toto dopoledne v rámci výjimečného streamu. Jeho záznam je možno zhlédnout na YouTube již nyní a poskytuje už v den vydání unikátní pohled na to, jakým směrem se vývoj hry nakonec vydal.

První ohlasy jsou každopádně vesměs pozitivní a podtrhují vysoké ambice i cíle tuzemských autorů. Přesvědčit se o tom ale ostatně můžete již nyní i vy sami. Kopii hry včetně doprovodných reklamních předmětů lze sehnat například i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama