Farming 19 má být skokem kupředu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming 19 má být skokem kupředu

Farming 19 má být skokem kupředu

David Plecháček

David Plecháček

15. 2. 2018 13:20 2
Reklama

Farming Simulator 19 vyjde samozřejmě letos. Společnost Giants Software nemění žádné ze svých zajetých zvyklostí a číslování a vydávání dílů zůstává stejné jako v minulých letech. Co se ale změní bude vizuální stránka. Podle vyjádření vývojářů a vydavatele Focus Home nás totiž čekají novinky.

Výrazných změn by měl doznat engine hry. Farming Simulator není tou nejlépe vypadající hrou a naopak se po vzoru jiných simulátorů snaží zůstat co nejpříznivější i pro hráče, kteří nemají ta nejvýkonnější železa. I touto optikou by si ale zasloužil trochu lepší péči. Vývojáři hráče připravují na konec roku a FS19 s výrazným zlepšením a grafickou stránkou a s efekty, které budou odpovídat roku 2018.

Z dostupných informací taktéž víme, že Farming Simulator 19 nabídne tři otevřené světy, na nichž bude možné rozvíjet své podnikání, ať už sám, nebo v kooperaci. Dva z nich by měly být zbrusu nové, ten třetí bude představovat vylepšenou verzi mapy Jižní Ameriky, kterou známe z mobilní verze, která je nyní na trhu.

Farming Simulator 19 slibuje být tím největším krokem kupředu za celou dobu existence série. Vývojáři spolu s vydavatelstvím Focus Home tvrdí, že vylepšení se dočká snad každá část hry. I obsah bude nejbohatší, ten ale úspěšně bobtná s každým dalším dílem. Přibudou nová vozidla, nové aktivity, zvířata, mechanismy a samozřejmě i plodiny. Vše se údajně dozvíme včas v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama