Tento víkend je další test Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tento víkend je další test Sea of Thieves

Tento víkend je další test Sea of Thieves

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 2. 2018 11:26 5
Reklama

Jestliže jste měli možnost zúčastnit se poslední fáze testování ještě rozpracované verze pirátské sandboxové akce Sea of Thieves, tak pro vás máme možná milé překvapení v podobě oznámení další možnosti si hru vyzkoušet.

Chystá se totiž takzvaně zátěžový test, který se bude konat již tento víkend ve dnech od zítřka od devíti hodin večer našeho času a potrvá až do stejné večerní hodiny dne 18. února.

Zvaní jsou hráči PC i Xbox One verze hry, nabídka však skutečně má v tuto chvíli platit pouze pro ty hráče, kteří právě již byli součástí minulé fáze testování. Cílem toho současného testu je každopádně získat data potřebná ke správnému odladění připravenosti serverů a celkové infrastruktury, a to pochopitelně ještě před plánovaným březnovým spuštěním hry.

Spolu s tím pak autoři rovněž varují i před tím, že tento test ani ještě další chystaná fáze betatestu nejsou odrazem reality a toho, jak bude vypadat finální produkt. Hráči tedy mají brát v potaz to, že případné chyby by se určitě neměly přenést do hotové verze hry.

A nám v tom celkovém odlaďování hry nezbývá než autorům držet palce. Připomenout na závěr rozhodně ještě můžeme také naše dojmy z bety hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama