Známe počty hráčů For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe počty hráčů For Honor

Známe počty hráčů For Honor

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 2. 2018 08:23 5
Reklama

Po sérii zpráv týkajících se dodatečné podpory on-line akce For Honor se k nám konečně dostává také zpráva týkající se nějakých reálných čísel, jež vypovídají o celkové oblíbenosti hry. A z těch se zdá, že se For Honor nakonec těší mnohem lepšímu zdraví, než jaké by mnozí druzí hráči očekávali.

Celkově si For Honor totiž vyzkoušelo už na 7,5 milionů hráčů s tím, že každý měsíc do hry zavítá jeden milion unikátních bojovníků. A to ze hry rozhodně činí titul, který Ubisoftu bude za další podporu jistě stát. Dle vydavatele se navíc jedná o jeden z nejoblíbenějších titulů na Twitchi.

Zpráva přitom přišla na svět na den přesně rok po vydání hry (což bylo včera, musíme brát v potaz  časový posun). A co se oné citované podpory týče, tak hra kupříkladu tento měsíc společně s příchodem nové sezóny konečně obdrží oficiální dedikované servery. Zážitek ze hry by se tím měl opět o něco vylepšit.

Na protivníky i spoluhráče byste tedy ve hře určitě narazit měli a pokud jste ještě do hry nenaskočili a přitom byste rádi, tak určitě zavítejte například na Xzone, kde naleznete hned více edic hry na výběr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama