Sledujte upoutávku Farming Simulator 19
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte upoutávku Farming Simulator 19

Sledujte upoutávku Farming Simulator 19

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 2. 2018 14:02 2
Reklama

Curyšský vývojářský tým Giants Software si na včerejšek připravil pravděpodobně poměrně očekávané překvapení v podobě oznámení dalšího dílu série Farming Simulator, k čemuž dnes přidává novou ukázku.

Ta bohužel ještě neodhaluje včera přislíbený výrazný grafický pokrok hry, nicméně i tak se jedná o celkem atraktivní podívanou v podobě CGI ukázky, jež se v předstihu pokouší přilákat věrné fanoušky. Ti by přitom tento rok mohli mít celou škálu dalších možností v podobě ostatních konkurenčních titulů.

Proti těm plánuje Farming Simulator 19 bojovat za pomocí nejen aktualizované grafické stránky hry, ale také pochopitelně i za pomocí známých mechanismů.

Chybět navrch samozřejmě letos na podzim nesmí ani přídavky v podobě dalších přírůstků do řady zemědělských strojů, pěstovat půjde více plodin a samozřejmě i sbírka zemědělských zvířat bude odlišná a přibude mezi ně například novinka v podobě koní.

A pokud se již nemůžete dočkat na to, až opět nasadíte holinky, tak určitě zavítejte na Xzone. Tam již naleznete možnost předobjednávky, a to ve verzích jak pro konzole, tak i pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama