Vývojářské studio třetí Mafie propouští
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojářské studio třetí Mafie propouští

Vývojářské studio třetí Mafie propouští

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 2. 2018 09:34 2
Reklama

Třetí díl původně ryze české mafiánské akční série Mafia měl v poslední inkarnaci na starosti americký tým Hangar 13 (který však má pod palcem rovněž i týmy nacházející se v Praze a v Brně) a právě o tomto týmu se momentálně dozvídáme to, že v něm dochází k propouštění.

Na dotazy serveru Kotaku o tom informuje mateřská společnost a vydavatel 2K Games. O rozsahu propouštění a zda se dotýká i týmů umístěných i u nás zde v Česku však prozatím nevíme. Z prohlášení vydavatele však každopádně vyplývá, že se jedná pouze o propouštění částečné, které slibuje neohrožovat dlouhodobé plány studia a v současnosti vyvíjené projekty.

O těch však momentálně prozatím nic konkrétního nevíme, dle neoficiálních informací však tento tým prozatím vytváří prototyp svého dalšího projektu. A pokud neslouží jako studio určené pro outsourcing ostatním týmům, tak pravděpodobně ani nemusí mít nic rozjetého takzvaně naplno. Tak jako tak z webu týmu vyplývá, že toto studio i zřejmě stále ještě nabírá nové pracovní síly, a to i u nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama