Na Star Citizen pracují stovky vývojářů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Star Citizen pracují stovky vývojářů

Na Star Citizen pracují stovky vývojářů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 2. 2018 10:22 9
Reklama

Magazín DualShockers přišel s velmi zajímavou zprávou týkající se velikosti týmu, který se podílí na vývoji sci-fi akce Star Citizen a potažmo také akčního modulu nesoucího jméno Squadron 42.

Tento ambiciózní a již několik let vyvíjený projekt polyká opravu významné množství hodin práce, na nichž se dle aktuálních zpráv podílí již téměř pět stovek vývojářů. Celková velikost týmu prý již narostla na 475 osob a tito tvůrci jsou rozděleni celkově do třech hlavních lokací.

Celkově ale pod Cloud Imperium Games spadá pětice studií s tím, že tím největším týmem je tým sídlící v Manchesteru. Tam se vývoji tohoto titulu věnuje rovnou 234 osob. V americkém Los Angeles poté sídlí 75 vývojářů a v Austinu v rámci týmu Cloud Imperium Games Texas sídlí dalších 71 vývojářů. V německém Frankfurtu poté ještě následně sídlí dalších 80 vývojářů.

Tak obrovský tým je prý dle zástupců Cloud Imperium Games potřebný hned z několika důvodů, kterým však vévodí vývoj nových technologií a fakt, že FPS modul jménem Squadron 42 má ambice konkurovat klasickým velkým AAA titulům.

Celkový počet 475 každopádně znamená masivní tým, který ve svém oboru nemá příliš konkurenci. Za tím pochopitelně stojí velmi důležité zázemí v podobě obrovského finančního polštáře. Dosud tento tým dokázal oslovit téměř dva miliony hráčů po celém světě, kteří přispěli již těžko uvěřitelnými více než třemi a půl miliardami korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama