Chystá se patch 1.03 pro Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se patch 1.03 pro Kingdom Come

Chystá se patch 1.03 pro Kingdom Come

David Plecháček

David Plecháček

19. 2. 2018 16:40 43
Reklama

Kingdom Come: Deliverance je rozsáhlá a v jistém ohledu jedinečná hra, kterou ale sráží technické chyby. Tuto větu jste v poslední dnech četli nebo slyšeli snad všude, u nás nevyjímaje. Proto budou následné dny stále patřit novince z českých luhů a hájů. Pro spoustu lidí totiž bude klíčové, jak se Warhorse popasují se všemi neduhy.

Distribuce opravných balíčků je rozdílná na každé platformě. Na počítače mohou jít prakticky ihned. Na PlayStationu 4 je k dispozici už druhý patch, zatímco Xbox One stále obdržel pouze day 1 patch, ačkoliv je balíček už hotový a stále pouze čeká na schválení. Je proto v tomto ohledu logické, že další patch a verze 1.03 přibude nejdříve na PC. Ale co nabídne?

„Patch se nejvíce soustředí na bugy, které řešíme tak, jak nám je hráči hlásí. Sledujeme každý stream, který můžeme, abychom je našli tak rychle, jak je to jen možné,“ zní přímo od Warhorse. Kromě bugů ale vývojáři sáhnou i do některých mechanismů.

Podle seznamu oprav bude součástí updatu i řešení ukládání pozic. Vývojáři chtějí nějakým způsobem řešit především situaci, kdy ze hry odcházíte a potřebujete si uložit váš progres. Zároveň ale dojde na úpravu minihry odemykání zámků, stejně jako dojde k úpravě okrádání. Jakým způsobem ale není zřejmé. A stejná nezůstane ani alchymie.

Warhorse tak jde na ruku některým hráčům, kterým se dosavadní způsoby nelíbí. Na druhou stranu ale některé věci řeší mody, například ten s neomezeným ukládáním či se změnou střelby z luku. Hráči na konzolích, kterých se samozřejmě změny týkají ale také, takovou možnost pochopitelně nemají. Pokud nad Kingdom Come: Deliverance přemýšlíte, tak neváhejte. Technické chyby jsou jen otázkou času. O kvalitách hry ale pochybovat nemusíte. Pokud máte zájem, můžete si KC:D pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama