Overwatch ve stylu bojovky vypadá skvěle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch ve stylu bojovky vypadá skvěle

Overwatch ve stylu bojovky vypadá skvěle

David Plecháček

David Plecháček

19. 2. 2018 11:21 4
Reklama

Overwatch je fenomén, který si své hráče drží i po dvou letech od vydání. Blizzard navíc má do budoucna značku, která táhne a na níž může v stavět dalšími projekty. Kdyby náhodou Blizzard nevěděl, může se inspirovat videem, které se objevilo na kanálu TGN. Video se ptá, jak by asi Overwatch vypadal, kdyby šlo o bojovku?

Odpověď, kterou naleznete v přiloženém videu, bychom mohli shrnout jedním slovem – vypadal by skvěle. TGN přepracovali do klasického 2D pohledu výseče z existujících map a zároveň hrdinům dali takové schopnosti, které sice vyplývají z klasických předobrazů, ale zároveň skvěle zapadají do konceptu typické bojovky.

V prvním kole se utkává Zarya s Reinhardtem, Souboj dvou tanků nakonec sice vyhraje Reinhardt s raketovým kladivem v rukou, ale ani Zarya se nenechá nijak zahanbit a krásně ukazuje, že ani hrdina, který nemá v základu schopnosti k souboji na blízko, by šel jednoduše do nového žánru předělat. Druhý souboj se odehrává mezi Doomfistem a Genjim, na jeho výsledek se ale musíte podívat sami.

A teď nám jenom řekněte, kdy si to budeme moci zahrát i my. Tohle bychom brali všemi deseti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama