Fable Fortune vychází v plné verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fable Fortune vychází v plné verzi

Fable Fortune vychází v plné verzi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 2. 2018 12:53
Reklama

O dalším možném osudu série Fable se toho v poslední době napovídalo poměrně hodně, další klasický přírůstek do série je však prozatím v nedohlednu. Ovšem jen tím není fanoušek série živ a právě nyní se dozvídáme o tom, že do distribuce konečně zamíří i plná verze karetního titulu Fable Fortune.

Tato sběratelská karetní hra je k dispozici v rámci předběžného přístupu na PC (Steam i Windows Store) a na konzoli Xbox One již od července minulého roku, 22. února však tento titul již vyjde v plné verzi.

V případě Steam edice hry nám prozatím každopádně ještě není známo, zda budou hráči izolováni, či zda se v případě plné verze hry dočkají i možnosti hrát on-line i s hráči na ostatních platformách.

Pod hrou jsou podepsány týmy Mediatonic a Flaming Fowls Studios a hru slibují distribuovat jako klasického zástupce F2P her. Dosud přitom byla hra vypouštěna pouze za úplatu. Pokud ale každopádně ještě této nabídky využijete a tuto verzi hry si zakoupíte, tak samozřejmě v případě plné edice hry budete ve výhodě a obdržíte obsah navrch bonusy v podobě několika karet obyčejných a i několika karet vzácných.

Ty mimo jiné bude možné i po vzoru původních her vybírat a hrát ve smyslu dobrém, anebo v tom špatném, neboť pro sérii standardní principy dobra a zla naštěstí ještě nevymizely.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama