Age of Empires vychází, sledujte trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Age of Empires vychází, sledujte trailer

Age of Empires vychází, sledujte trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 2. 2018 08:58 4
Reklama

Historická a notoricky známá real-time strategie Age of Empires: Definitive Edition právě včera dorazila do oficiálního obchodu platformy Windows a díky tomu se nyní můžete podívat na launch trailer. Ten pochopitelně láká do hry, a to jak na prvky staré známé, tak i na ty relativně nové.

Do té druhé kategorie pochopitelně patří zejména aktualizovaná grafická stránka hry, která se nově může pochlubit podporou až 4K rozlišení a samozřejmě také ostřejšími texturami i přepracovaným uživatelským rozhraním. Přiložená upoutávka už každopádně přináší bližší důkaz v podobě přímého srovnání původní a nové verze hry.

Navrch se hráči dočkali také aktualizovaného orchestrálního hudebního doprovodu, plnohodnotného on-line multiplayeru a dalších drobností, které této strategické perle vracejí původní lesk. Ten je však k dispozici pouze na zmíněné platformě a na Steam se hra nedostává. O důvodech čtěte zde.

Zároveň se rozhodně může jednat o poměrně zajímavou formu zpříjemnění čekání na další plnohodnotný díl série. Ten Microsoft oznámil na loňském Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama