Videa ukazují záběry z Total War Saga
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Videa ukazují záběry z Total War Saga

Videa ukazují záběry z Total War Saga

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 2. 2018 13:25 1
Reklama

Strategický tým Creative Assembly připomíná za pomocí dvojice videí chystanou historickou strategii Total War Saga: Thrones of Britannia. Ta bude zasazená do 9. století našeho letopočtu do Anglie a do období po konci invaze rozpínavých Vikingů.

V tomto případě se každopádně jedná o jeden ze libované série drobnějších titulů, které mají sloužit jako příběhový doplněk ke hlavním dílům série a které se opět slibují věnovat dalším potencionálně zajímavým historickým epochám.

Aktuálně se tak můžete nejprve podívat na upoutávku o králi jménem Flann Sinna, který v onom devátém století vládl království Mide a který pomáhal utvářet moderní podobu celé Británie.

A že to v tomto případě byl skutečný kumšt, o tom již vypovídá dramatická upoutávka. Do popředí tak vstoupí staré známé politikaření, diplomacie obecně i další množství epických bitev.

Jde však pochopitelně pouze o jednu z hratelných frakcí a jak to s ní vlastně vypadá v praxi, to již blíže poodhaluje video druhé. To je klasickým gameplay videem a odhaluje ty nejzákladnější principy i náhled na příběhové pozadí.

Strategie Total War Saga: Thrones of Britannia každopádně dorazí na PC již 19. dubna a k mání bude například na Xzone. Tam si již nyní lze předobjednat jak limitovanou krabicovou edici, tak hru šířenou v rámci digitální distribuce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama