Cyberpunk chce být skutečně obří značkou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk chce být skutečně obří značkou

Cyberpunk chce být skutečně obří značkou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 2. 2018 10:44 7
Reklama

CD Projekt nemá ve zvyku chodit kolem horké kaše. To v rozhovoru pro PC Gamer potvrdil CEO společnosti, Adam Kicinski. Cyberpunk 2077 sice příliš do detailu nerozebral, jasně však oznámil, že se máme těšit na skutečně hutný titul. Z hlediska rozměrů a potenciálu má být připravované sci-fi RPG ještě odvážnějším počinem, než úspěšný třetí Zaklínač.

Žádných zbrusu nových informací jsme se nedočkali, Kicinski však vášnivě nastínil vztah studia ke vznikající značce. “Cyberpunk je náš nový Zaklínač 3, ale ještě ambicióznější. Naším cílem je od základu vystavět novou AAA značku. Pracujeme na novém univerzu, futuristickém univerzu. Věříme, že je pro hráče velmi lákavé, a nejenom pro RPG hráče, byť tohle bude skutečné RPG, jako Zaklínač, pro dospělé publikum. Je vyráběné s láskou, detailní, samozřejmě s otevřeným světem a otevřenou hratelností,” rozplývá se nad velkolepým projektem. Cyberpunk označuje za velkou hru, ambicióznější než třetí Zaklínač, s velkolepějšími plány i co se výdělků a financí týče. Stále se však dle svých slov soustředí na hráčský zážitek a na prvním místě stojí kvalita

Také uklidnil fanoušky, kteří nejsou aktivními uživateli mateřské platformy GOG. I přes primární distribuci her CD Projekt bude Cyberpunk 2077 dostupný i na nejvyužívanějším PC distribučním kanálu Steam.

Špatné zprávy naopak přinesl příznivcům zaklínače Geralta a jeho dobrodružství. “Nemůžeme vytvořit Zaklínače 4, protože byl od počátku koncipován jako trilogie. Nikdo netvrdí, že se jednou nerozhodneme vytvořit něco z univerza Zaklínač. Teď se ale soustředíme na Cyberpunk a Gwent,” odmítá Kicinski rázně spekulace o tvorbě pokračování kultovní série RPG.

Blok CD Projekt a Adam Kicinski začíná zhruba v čase 3:15:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama