Sledujte záběry z hraní Two Point Hospital
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z hraní Two Point Hospital

Sledujte záběry z hraní Two Point Hospital

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 2. 2018 10:04 2
Reklama

Pokud patříte mezi ty, kterým se stýská po kultovním Theme Hospital, jistě se radujete, že v současné době jsou v přípravě hned dva tituly, které mají v plánu zašlou slávu nemocničního simulátoru obnovit. Zatímco český Project Hospital na to jde poněkud vážněji, nedávno představený Two Point Hospital se nijak netají svou touhou navázat na úspěch studia Bullfrog. Však také někteří členové vývojářského týmu v Bullfrogu před lety pracovali.

Na světlo světa se nyní dostalo první video ze samotného hraní. Tím vás provedou samotní zakladatelé týmu Two Point Studios Mark Webley a Ben Hymers. Ve zhruba osmi minutách vám představí základní mechanismy hry a ukáží, zač je toho v nemocničním byznysu loket.

Jak již bylo řečeno, na rozdíl od českého Project Hospital budete v chystané hře od Two Point Studios léčit celou řadu bizarních chorob, to ale neznamená, že by hře chyběla potřebná strategická hloubka. O své zdravotnické zařízení se budete muset patřičně starat a postupně z něj vybudovat úspěšný a fungující podnik. A to samozřejmě závisí především na tom, jak moc se vám bude dařit v léčení pacientů.

Kromě pořizování nového vybavení a přemítání nad rozpočtem budete muset také dobře vycházet s farmaceutickými společnostmi, nemalou roli pak bude hrát i váš personál se svými vlastními starostmi a strastmi. Hra v tuto chvíli míří na PC, přesný termín vydání je však prozatím ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama