Přibude do Fortnite nový jetpack?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přibude do Fortnite nový jetpack?

Přibude do Fortnite nový jetpack?

David Plecháček

David Plecháček

28. 2. 2018 12:53
Reklama

Aby získal Fortnite na atraktivitě, Epic do vínku části Battle Royale láduje velký počet časově omezených režimů. Jestli tak free-to-play obsah nekonzumujete pravidelně, je tak pravděpodobné, že vás pokaždé něco překvapí. Jednou to mohou být pouze legendární zbraně, jindy třeba jetpack.

Zatím se jedná pouze o drobné úpravy, které hru určitým způsobem modifikují, a Epic pro ně nemusí vyvinout přílišnou námahu. Například Solid Gold limited Time Mode zásobí hru pouze legendárními zbraněmi – nic jiného volně na mapě, v truhlách, nebo u protihráčů nenajdete. Každá zbraň je tak vražedná. Hra se tímto zásahem pochopitelně mění a hráči musí být především opatrnější a obezřetnější. Kdykoliv tak můžete nepříjemně pocítit zásah ze SCARu, poloautomatické pušky, pistole s tlumičem, nové obdoby legendárního Desert Eagle, minigunu nebo raketu z RPG. Pokud jste ale doufali v něco víc, možná budete zklamáni.

Navíc je novinka hratelná pouze v režimu Squads pro 4 hráče, čili užíváte-li si Duo nebo Solo, máte v tomto případě bohužel smůlu. Zato ale můžete napjatě očekávat jetpack. O něm se poprvé objevila zmínka přímo ve hře spolu s drobnými novinkami, které nás v budoucnu čekají. Dle infografiky se jej dočkáme brzy. Obrázek jetpacku byl navíc na zlatém pozadí, z čehož vyplývá, že půjde o legendární předmět. Jeho získání tak nebude úplně jednoduché.

Někteří hráči ale trochu pochybují, zda se jedná vůbec o věc, kterou půjde ve hře použít. Může totiž jít taktéž jen o kosmetický předmět bez žádného využití. Někteří pro změnu vznesli myšlenku, že by se mohlo jednat o obdobu jump padu, který by hráči poskytl drobný boost, namísto toho, aby s ním létal dle své libosti. Každopádně se ale jedná o něco, co samozřejmě chceme.

Přibude do Fortnite nový jetpack?
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama