Hraný trailer Far Cry 5 překypuje atmosférou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hraný trailer Far Cry 5 překypuje atmosférou

Hraný trailer Far Cry 5 překypuje atmosférou

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 3. 2018 09:20
Reklama

Pátý díl série Far Cry dorazí již za několik týdnů a my jsme zvědavi, jak se autoři popasují s přesunem z exotických lokací do na první pohled trochu usedlé Montany. První dojmy z loňského Gamescomu byly veskrze pozitivní, hra na sebe nyní znovu upozorňuje, tentokrát hraným trailerem.

Ten se, podle očekávání, věnuje fanatickému kultu, který vede charismatický a nemilosrdný otec Joseph. Právě on je ústřední postavou dvou a půl minutového videa, v němž jsme svědky poněkud netradičního křtu, který je zároveň proložen vzpomínkovými sekvencemi na to, jak se z Josepha stal samozvaný prorok.

Jak už je v současné době v případě vysokorozpočtových herních sérií zvykem, jen těžko lze hranému traileru něco vyčítat. Působivá atmosféra, práce s kamerou a poutavý ústřední motiv tu rozhodně nechybí a trailer doporučujeme zhlédnout i v případě, že vás samotné Far Cry 5 nezajímá. Video navíc nabízí české titulky, nebudete tedy omezeni ani jazykovou bariérou.

Hra vychází na PC, PS4 a Xboxu One (s podporou posílených verzí konzolí) 27. března. Pokud chcete vzít osud okresu Hope do vlastních rukou a zúčtovat se sektou, která si říká Project Eden`s Gate, můžete si hru předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama