Nenechte si ujít další video z Far Cry 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nenechte si ujít další video z Far Cry 5

Nenechte si ujít další video z Far Cry 5

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 3. 2018 11:21 6
Reklama

S blížícím se datem vydání Ubisoft stupňuje reklamní kampaň chystané akce Far Cry 5 a podívat se tak nyní můžeme na další komentovanou ukázku ze hry. Opět ale nelze než varovat před případnými spoilery – jestliže si nechcete nechat vyzradit nic z obsahu hry či z jejích mechanik, tak se následujícím záběrům určitě raději vyhněte.

V opačném případě se dočkáte poměrně zajímavé ukázky odhalující opět několikero možných přístupů k plnění jednotlivých misí hry. Ten současnou ukázkou nejvíce připomínaný je však frenetický přístup s prstem přilepeným ke spoušti.

A to rozhodně nemusí být na škodu – o akci je série Far Cry především a ačkoli v případě pátého dílu dojde řeč i na stealth (a upoutávka v tomto případě kupříkladu připomíná pro stealth přátelské prostředí zalesněné krajiny), tak prim budou hrát exploze a adrenalin.

O ten se navíc postará i divá zvěř jak nepřátelská, tak i ta hráči nakloněná. Za kus lososa totiž dokážete ve hře získat třeba i medvěda. A to už se počítá.

Ubisoft se o diverzitu zřejmě stará především a dopomoci k tomu bude moci i řada spřátelených postav, z nichž každá přináší do bitev něco odlišného.

Vedle toho lze na YouTube kanále Ubisoftu narazit také na další sérii spíše drobnějších videí, jež nám přibližují některé z postav hry a které jsou především o ústředním fanatickém kultu. Videa jsou kratšího charakteru, pomáhají však nadále poodhalovat celkovou atmosféru hry.

A ve finále také můžeme určitě vzpomenout na fakt, že svoji kopii hry si můžete zajistit již nyní, a to například v eshopu Xzone, kde lze narazit i na balení hry s přibalenými dary. Far Cry 5 každopádně dorazí již koncem března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama