Video láká na Wales ve spinoffu Total War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video láká na Wales ve spinoffu Total War

Video láká na Wales ve spinoffu Total War

David Plecháček

David Plecháček

5. 3. 2018 13:55
Reklama

Série Total War už čítá několik sérií, jejichž počet se každoročně navyšuje. A tak také vzrůstá počet, řekněme, netypických projektů. Realistický Total War se před lety spojil se světem Warhammeru, poté jsme se dozvěděli o vzniku free-to-play multiplayerové Total War: Arena, a nyní se na nás valí Total War Saga z bristkých ostrovů.

Další spinoff se ale v určitém ohledu vrací zpět. Bude totiž stavět na historické uvěřitelnosti. Možná taktéž přemýšlíte nad tím, proč ale má v názvu ságu a proč se nejedná o další díl. Thrones of Britannia se totiž nezaměřuje na celé historické éry, jako spíše na dílčí momenty našich dějin. Novinka nás tak pošle na britské ostrovy, na nichž si jednu takovou historickou ságu v dubnu prožijeme.

Asi si dokážete představit znesvářené národy středověku, které bojovaly na život a na smrt o své místo pod sluncem. Nejslavnější jsou války za nezávislost Irů a Skotů, ale nové video připomíná, že své měli co říct i Velšané. Ti kromě Anglosasů bojovali i s Normany. Obsadit Wales se podařilo až anglickému králi Eduardu I. na konci 13. století, ale jestli to samé dovolíte i vy, to je jen na vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama