Bláznivé Onrush přímo na záběrech ze hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bláznivé Onrush přímo na záběrech ze hry

Bláznivé Onrush přímo na záběrech ze hry

David Plecháček

David Plecháček

7. 3. 2018 15:50 3
Reklama

Se závodními hrami se roztrhl pytel. Měrou vrchovatou se pod to podepisuje studio Milestone, které během 14 dnů vydalo Monster Energy Supercross a Gravel. K tomu můžeme připočíst novinku od autorů WRC TT Isle of Man, která se soustředí na stejnojmennou motoristickou událost roku. A nezapomínejme na remaster Burnout Paradise. A také na Onrush, ten to k vydání taktéž nemá daleko.

Onrush vyvíjí studio Codemasters. Poprvé jsme o něm slyšeli na loňském Paris Games Week na tiskové konferenci Sony, od té doby vídáme další a další videa, která hru popisují. Dnes přibude další. Nová ukázka se zaměřuje na záběry přímo ze hry, z nichž je patrná zběsilost celé akce. Dlouhou dobu tady nic podobně výbušného nebylo, dlouhou dobu tu nebyly ani podobné offroad závody – a i když dnes máme na výběr, Onrush nabízí mix obojího.

Novinka vychází už 5. června, několik málo dní před začátkem veletrhu E3. K dispozici bude i speciální PS4 Deluxe edice s kosmetickými věcmi navíc, novou bugynou a dalšími drobnostmi. Onrush si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama