Tahová Necromunda z W40K na novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tahová Necromunda z W40K na novém videu

Tahová Necromunda z W40K na novém videu

David Plecháček

David Plecháček

7. 3. 2018 14:23 1
Reklama

Vedu v paměti, že jsem nedávno psal o novém tahovém RPG z Warhammeru 40K. Nakonec se ukázalo, že „nedávno“ je v mém podání více než před rokem. V tu chvíli mě vlastně docela překvapuje, že Underhive Wars z planety Necromunda stále na naších zařízeních nemáme, a ani nevíme, kdy budeme mít. Ale alespoň jsme se dozvěděli podrobnosti.

Příběhové zasazení je zjevné. Necromunda je známá planeta ze sci-fi univerza Warhammeru. Ačkoliv je toxická, není neobydlená. Nachází se na něm patrovitá města Hive, v němž v nejvyšších patrech sídlí nejmocnější, v nejnižších lůza. Většina obyvatel ale obývá spodní patra, zvaná Underhive. Asi už chápete, že tímto popisem míříme k názvu hry a k zasazení jako takovému.

Na Underhive Wars nás láká i nový trailer, z nějž snadno vypozorujete základní zasazení hry. V Underhive proti sobě bojují gangy, a vy se k jednomu takovému dostanete. Přímo do jeho čela. Na výběr bude z čistě dámského gangu Eschers, druhou možností jsou Goliaths, kteří se díky speciální droze spoléhají na svou sílu. Na výběr budou, zdá se, další, které ale studio Rogue Factor představí později.

Necromunda je tahovou taktickou hrou s RPG elementy. Kromě sebe tak budete ovládat i svůj tým. Každý voják může být údajně snadno modifikován přesně pro vaše potřeby. Můžete měnit jejich vybavení i další vychytávky, které vám pomohou přežít. Hive nabízí i poměrně zajímavé vertikální možnosti, z čehož by údajně měly čerpat i souboje. Právě vertikální element jim dodá netypický ráz.

Kromě toho bude k dispozici tzv. Conquest Mode, nekonečná kampaň, která se bude mezi jednotlivými souboji vyznačovat až 4X mechanismy. Necromunda: Underhive Wars vyjde na PlayStationu 4, Xboxu One a PC. Podívejte se taktéž na přiložený trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama