Far Cry nabídne po vydání spoustu obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry nabídne po vydání spoustu obsahu

Far Cry nabídne po vydání spoustu obsahu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 3. 2018 09:24 1
Reklama

Jestliže s láskou vzpomínáte na velmi ujetý Far Cry: Blood Dragon, tak by vaší pozornosti určitě neměly uniknout informace týkající se DLC pro pátý díl této akční série. Tentokráte se sice nedočkáme plnohodnotné a takto ujeté hry, jednotlivé přídavky však atmosféru zmíněného rozšíření notně připomínají. A spatřit je nyní konečně můžeme i v ucelném videu.

To odhaluje se skutečnou nadsázkou zamýšlené dodatečné kapitoly hry, které hráče zavedou do Vietnamu, do vesmíru a do zombiemi zamořené lokality. Tady zkrátka opět jednou někdo zapojil svoji fantazii a nebylo ohlíženo na tradiční mantinely.

A zatímco první přídavek Hours of Darkness vypadá ještě poměrně obyčejně a představuje jen trochu frenetičtější bitvy v džungli, tak už ten druhý (Lost on Mars), představuje zběsilou akci zaměřenou proti expanzivním emzákům z cizího světa. A tito samozžejmě touží po ovládnutí krajiny hry.

Poslední rozšíření nese poměrně jednoznačné jméno Dead Living Zombies a obsáhne sedmero drobnějších kapitol. Jejich cílem bude pochopitelně vyvraždění co možná největšího počtu vesele tlejících a šedou kůru mozkovou vyhledávajících nepřátel.

Vedle toho ještě tato upoutávka láká ke zdarma šířenému režimu jménem Far Cry Arcade, který ovšem slibuje možná ještě daleko větší potenciál. V rámci tohoto módu totiž budou moci hráči vytvářet vlastní mapy i drobnější příběhy, jež bude možné následně sdílet s komunitou a užívat si řádově neomezeného hraní on-line.

Tento režim (nebo rovnou platforma, chcete-li) nabídne dobrodružství jak pro sólovou hru vyhledávající hráče, tak i pro ty, kteří si raději zahrají v kooperaci či v rámci PvP, a to až ve dvanácti hráčích.

Vytvářet přitom půjde skutečně až fantastické i nereálné příběhy a možnosti mají být snad až zdánlivě neomezené. K dispozici přitom budou objekty nejen z pátého dílu série. Vedle nich totiž budou moci tvůrci vybírat z úctyhodně veliké databáze až devíti tisíc assetů, které pocházejí z řady her. A to nejen ze série Far Cry.

Celkově tak budou k mání objekty z Far Cry 4, Far Cry Primal, Far Cry 5, Watch Dogs, Assassin’s Creed IV i Assassin’s Creed: Unity. A už jen z tohoto výčtu je zřejmé, že bude možno vytvářet celkem nápadité prostředí a scénáře. Další objekty přitom budou přicházet, stejně tak scénáře a mapy vytvářené samotným vývojářským týmem.

Kolem a kolem to vypadá na velmi nápaditou zábavu, ve které budou hráči vytvářet nejen vlastní prostředí, ale i samotná pravidla jednotlivých her.

A opět samozřejmě platí nabídka, že předobjednávka hry je k mání například na eshopu Xzone. Datum vydání je každopádně naplánováno již na konec tohoto měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama