Nová ukázka co-opu ze State of Decay 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová ukázka co-opu ze State of Decay 2

Nová ukázka co-opu ze State of Decay 2

David Plecháček

David Plecháček

8. 3. 2018 10:23 2
Reklama

Ačkoliv je druhé State of Decay jednou z mála exkluzivit Microsoftu letošního roku, příliš jsme toho z ní neviděli. Pomalu se ale věci začínají otáčet. S oznámením data vydání, lákovou cenou nebo potvrzením, že i tato novinka bude od počátku k dispozici předplatitelům Xbox Game Pass, se rozjela marketingová kampaň.

Její součástí budou pochopitelně i přibývající videa, ne nutně z dílny Undead Labs, ale i odjinud. Nové záběry ze hry tak v současnosti nabízí například zahraniční IGN v rámci jejich programu IGN First. V něm si redaktoři spolu s lidmi z vývojářského týmu osahali kooperaci, která bude nedílnou součástí hry.

Právě kooperace má být velkou novinkou oproti prvnímu dílu. Její implementace v souvislosti se snadnou dostupnosti skrze Xbox Game Pass by mohla být velkým lákadlem a mohla by ke hře – stejně jako v případě Sea of Thieves – přitáhnout velké množství hráčů. Ať už totiž žijete na hraně zákona mezi piráty nebo přežíváte zombie apokalypsu, ve více lidech se to lépe táhne.

Po vzoru dalších IGN First videí má ukázka přibližně 25 minut. Stále je potřeba brát v potaz i fakt, že se nejedná o finální podobu hry a do vydání, které je stanovené na 22. května, se ještě něco může změnit. Novinku si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama