Patch 1.3 pro KC:D se o pár dní zpozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch 1.3 pro KC:D se o pár dní zpozdí

Patch 1.3 pro KC:D se o pár dní zpozdí

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

8. 3. 2018 14:06 32
Reklama

Na chystaný update 1.3 pro Kingdom Come: Deliverance čekají mnozí hráči více, než na boží smilování. Má totiž nejen vyřešit četné technické potíže, které hru a její hráče trápí, ale také přepracovat uživatelsky nepohodlný a obtížný mechanismus páčení zámků a kapsářství a upravit také mnohými kritizovaný systém ukládání pozic.

Ještě před týdnem jsme vás v novince  informovali, že by kýžený patch má dorazit co nejdříve, neboť již tou dobu údajně mířil do certifikace. Předevčírem jsme se ale z oficiálního Twitterového účtu Warhorse studios dozvěděli, že bohužel nemůžou garantovat žádné konkrétní datum, kdy bude opravný patch k dispozici ke stažení, neboť jeho vydání závisí na mnoha faktorech.

V souvislosti s tímto prohlášením v jiném tweetu pak Dan Vávra upřesnil, že patch 1.3 se sice opravdu o pár dní oproti předpokládanému termínu opozdí z důvodu horlivého testování, nicméně by se ho při nejmenším PC hráči měli přesto dočkat ještě tento týden. Konzolisté budou muset být ještě o pár dní trpělivější z důvodu komplikovanějšího certifikačního procesu. Dále Dan Vávra přislíbil, že patch konkrétně přidá funkci Save and Quit a opraví velkou spoustu chyb vztahujících se ke questům.

Snad již tedy za pár dní bude hraní této jinak veskrze zábavné a originální hry zase o něco pohodlnější a bezproblémovější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama