Vychází severská RTS Northgard
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází severská RTS Northgard

Vychází severská RTS Northgard

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

8. 3. 2018 13:24
Reklama

Indie realtime strategie ze severského prostředí s Vikingy v hlavní roli je sice možná malinko barevnější, roztomilejší a komixovější, než si obvykle s agresivními a chlapáckými skandinávskými mořeplavci máme ve zvyku spojovat, to ale vůbec neznamená, že by Northgard nebyla v jádru festovní strategií.

Po více než roce pobytu v programu předběžného přístupu navíc včera konečně vstoupila do své plné verze, na což také hrdě upozorňuje řízným níže přiloženým videem. Dnes, tedy 8. března, navíc na četné žádosti hráčů vychází i verze hry pro Mac a Linux.

Mimo pro RTS velice atraktivního zasazení do severského prostředí, hráče už v předběžném přístupu zaujala právě malebnou stylizací, návykovou hratelností, náhodně generovanými mapami a možností hrát za šest velmi odlišných klanů. To spolu s několika odlišnými podmínkami pro vítězství (soupeře si můžete podrobit silou, vědomosti, obchodní cestou atd.) velice zvyšuje znovuhratelnost. Už v předběžné verzi si tak Northgard pořídilo více než 600 000 hráčů.

Součástí vydání plné verze hry je také tzv. Rig´s Saga, což není nic jiného, než příběhová kampaň hry rozložená do celých jedenácti kapitol, která v EA mnoha hráčům chyběla.

Northgard si můžete pořídit na Steamu za 27,99 euro a pokud si pospíšíte, tak do 14. března dokonce s 25% slevou za 20,99 euro. Můžete se navíc také těšit, že si na hrej.cz přečtete recenzi a nechat navnadit už teď se můžete také loňskými velmi pozitivními dojmy z hraní Early Access verze od Adama Zámečníka. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama