Cook, Serve, Delicious! 2 naservíruje nášup
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cook, Serve, Delicious! 2 naservíruje nášup

Cook, Serve, Delicious! 2 naservíruje nášup

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

10. 3. 2018 09:22 1
Reklama

Druhý díl srandovního indie simulátoru stresu při vaření jídel v restauraci si v recenzi na hrej.cz vysloužil úctyhodných 4/5 , což by měl být jasný signál, proč se mu rozhodně kouknout na zoubek. Návykově šťavnatý mix jednoduchého, ale o to chytlavějšího konceptu, roztomile stylizovaného vzhledu, veselé hudby a okořeněné třeba kariérním i kooperativním režimem, jednoho přilepí na několik hodin k obrazovce, aniž by věděl jak.

Půl roku od vydání přichází vývojáři z Vertigo Games s báječnou zprávou – v červnu se do našich žaludků chystají nacpat nášup v podobě zcela darma stažitelného DLC nazvaného The Barista Update. Jak už název prozrazuje, zavede nás do prostředí, kde není espresso, latte, moccacino a cappuccino sprosté slovo. Nebudeme ochuzeni ani o další přidružená kavárenská lákadla, kupříkladu přípravu zákusků a ledových nápojů.

Mimo to přídavek přinese nové druhy restaurací, do nichž se budete moci nechat jako kuchař najmout, hromadu nových receptů a modů. Dojde také ke zvýšení maximálního levelu, jakého bude možné ve hře dosáhnout.

Nechystáte-li se zkraje příštího měsíce náhodou do Bostonu na výstavu Pax East, kde bude nové DLC k dispozici poprvé k osahání, budete si muset, stejně jako my ostatní, počkat až do června. Do té doby si můžete prstíky trénovat v už tak obsahově nabité základní hře, dostupné na Steamu i GOG za 12,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama