Game Dev Tycoon přitvrdí s piráty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Game Dev Tycoon přitvrdí s piráty

Game Dev Tycoon přitvrdí s piráty

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 3. 2018 16:00 6
Reklama

Titulek by sice mohl probouzet domnění, že by snad autoři mohli po letech chtít přijít s novou formou ochrany svého titulu, naštěstí tomu tak není. Do hry totiž v rámci nové aktualizace přistál velmi náročný režim, který spočívá v boji s pirátstvím.

Právě tato strategie má přitom poměrně barvitou minulost týkající se onoho boje s piráty a uměla pobavit komunitu hráčů kupříkladu tím, že piráti dříve neměli šanci hru dokončit. Současné kroky však spočívají ve změnách v samotném obsahu hry. Jedná se přitom o přídavek pochopitelně bezplatný a za pomocí toho tvůrci oslavují mimo jiné vydání hry na mobilní platformy.

Tou největší novinkou je tedy pochopitelně pirátství a možnosti boje proti němu – hráči se tak mohou těšit na jistě velmi příjemnou nutnost vyvíjet vlastní ochrany softwaru, které se obecně těší velmi značné míře oblíbenosti. S tím souvisí i dva nové achievementy, které ocení hráče kupříkladu ve chvíli, kdy hru odkáží dokončit i v rámci tohoto nového režimu s vyšší obtížností.

Kompletní seznam změn a optimalizací pak můžete nalézt například na Steamu hry, kde je tvůrci představili v obsáhlém příspěvku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama