Neverwinter Nights vyjde opět v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neverwinter Nights vyjde opět v březnu

Neverwinter Nights vyjde opět v březnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2018 15:07 3
Reklama

Koncem minulého roku jsme vás informovali o tom, že se klasika RPG žánru Neverwinter Nights navrátí ve vylepšené grafice. A dnes se k tomu konečně také dozvídáme, kdy by k vydání takzvané Enhanced Edition mělo dojít.

Na blogu tvůrců hry se můžete v oficiálním příspěvku dočíst o tom, že se RPG Nevetwinter Nights navrátí na PC již 27. března. Na stejném místě lze také získat odkazy k záznamu živého vysílání z aktualizované podoby hry, v rámci něhož bylo ono datum vydání původně oznámeno.

A u vydání pro počítače by přitom teoreticky nemuselo zůstat, neboť zástupci týmu Beamdog (který je mimo jiné složený i z veteránů studia BioWare) kupříkladu naznačili, že idea existence hry na Nintendu Switch je jim sympatická a imponuje jim. Konkrétní návrhy či dokonce sliby nicméně prozatím určitě neexistují.

Původní titul nicméně vyšel již v roce 2002 a těm nejmladším fanouškům žánru her na hrdiny tento projekt již tedy ani nemusí být jakkoli povědomý. Vylepšená edice hry tedy může znamenat zároveň také ideální premiéru do jedné části herní historie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama