Tvůrci Layers of Fear chystají nový titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Layers of Fear chystají nový titul

Tvůrci Layers of Fear chystají nový titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2018 09:49 1
Reklama

Vydavatelství Gun Media ruku v ruce s polským vývojářským týmem Blooper Team oznamuje nový projekt, který se zjevně opětovně chystá potěšit všechny fanoušky kvalitních hororových příběhů. Zmíněné jméno týmu by přitom řadě hráčů zmíněného žánru určitě mohlo být povědomé – tento tým stojí například za Layers of Fear či za Observerem.

Nově oznámený projekt nese jméno Project Méliès a prozatím je zahalen zejména tajemstvím. První poodhalená ukázka není nikterak významným způsobem vypovídající, existence filmového pásku by však mohla napovídat něco o tom, že by projekt mohl být spjatý s francouzským filmovým tvůrcem téhož příjmení, Georgem Mélièsem.

Bližší detaily slibují tvůrci vydat již brzy, očekáváme však, že by se opět mohlo jednat o horor s hutnou atmosférou i se silným rukopisem. A bohužel zatím ani netušíme, na jaké platformy by hra mohla přijít a kdy. Polští vývojáři však mají zkušenosti s PC (Windows, Mac i Linux) i s konzolemi, mezi něž patří i Nintendo Switch, kam dorazil právě horor Layers of Fear.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama