Chystá se kompletní edice GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se kompletní edice GTA V

Chystá se kompletní edice GTA V

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2018 16:35 16
Reklama

Čas kvapí, a tak i když se to nezdá, billboardy a jiné reklamy odkazující k vydání GTA V se začaly objevovat přibližně před pěti lety. Hra jako taková vyšla v září 2013, od té doby se podívala na novou generaci a také se zpožděním na PC. Ačkoliv i po letech stále okupuje přední příčky prodejních žebříčků, stále si vystačila se základními edicemi. Teď, po pěti letech, je čas na refresh.

O nové edici Grand Theft Auto V se hovoří poslední týdny. Žádný zdroj nás ale nedokázal upoutat natolik, abychom přemýšleli nad tím, že by na nových informacích mohlo něco být. Zamyslíte-li se nad tím, je ale fakt, že od vydání vyšlo několik DLC, která by se mohla pod novou edicí schovávat. Jistě, na slibovaná singleplayerová rozšíření nedošlo a zřejmě ani nedojde, ale pořád je tu stále bobtnající GTA Online.

Změna nastala ve chvíli, kdy se nová edice GTA objevila v nabídce německého Amazonu. Podle katalogu by měla vyjít už 23. března. Položka byla samozřejmě odebrána, ale magazín Kotaku nově tvrdí, že je novinka skutečná. GTA V Premium Edition ale nevyjde v březnu, nýbrž bylo odloženo na duben, pravdou ale je, že nabídne všechny balíčky, které si teď můžete pořídit, včetně Criminal Enterprise Starter Pack.

Věcí, které by vám přibyly, není úplně málo. Nová vozidla, budovy, zbraně, oblečení, tetování, zkrátka položky, za které byste jednotlivě nedali více než pár dolarů/eur, ale takto je budete mít rovnou od nákupu za jednotnou cenu. Na druhou stranu to znamená, že hráči, které tyto věci nezajímají, nebo kteří už všechno mají, nedostanou nic nového. Pořád se ale někde může nacházet někdo, kdo GTA V nehrál a pokukuje po Online, kde si přídavků užije do syta.

Pokud doufáte, že se pod edicí skrývá více, budete zklamáni. Bohužel. Pokud ale po GTA pokukujete, je možné do hry touto cestou stále naskočit. Možná by vám ale stačila edice, která je v prodeji i teď. I ta si ale i po letech stále drží svou cenu. V nabídce ji má i Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama