Dota 2 představuje službu Dota Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dota 2 představuje službu Dota Plus

Dota 2 představuje službu Dota Plus

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 3. 2018 12:26 7
Reklama

O takzvaném Battle Passu pro Dotu 2 jsme od nás již mohli slyšet – šlo o prémiovou nabídku pro ty hráče, kteří chtěli finančně podpořit turnaj The International a zároveň o možnost přístupu k prémiovému obsahu, nově však tento nástroj prochází evolucí.

Ta aktuálně nese jméno Dota Plus a přináší přesně to, co byste od podobně pojmenované služby očekávali – něco navíc v podobě prémiového obsahu. Ony Battle Passy přitom nabízely mimo jiné novinky v podobě exkluzivních kosmetických předmětů, což bude pochopitelně případ i aktuálně představované služby Dota Plus.

Vedle toho se předplatitelé této služby dočkají také pomocníka jménem Plus Assistant, což je přídavek v podobě sady rad a doporučení týkajících se optimální strategie hry. Hráči se tedy budou moci dozvědět něco o tom, kdy je kupříkladu vhodné využít tu či onu speciální schopnost či předmět vybrané postavy.

Za další Valve představuje ještě funkci Hero Leveling, která spočívá v získávání zkušeností pro aktuálně vybraného hrdinu. Díky těm lze následně například získat unikátní reakce pro interní herní komunikaci a stejně tak tvůrci představují specifické výzvy. Ty mohou hráčům dopomoci k dalším zkušenostem vlastním a tím i k lepšímu ovládnutí té či oné postavy.

Za tuto přidanou hodnotu si každopádně tvůrci říkají o 4 dolary měsíčně (a při delším předplatném lze pochopitelně uplatnit i slevu), což v přepočtu znamená méně než celkem rozumných 100 korun. Přehnané to tedy určitě není, o váš názor se s námi už ale každopádně podělte v diskuzi pod článkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama