Pillars of Eternity II se o měsíc opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pillars of Eternity II se o měsíc opozdí

Pillars of Eternity II se o měsíc opozdí

David Plecháček

David Plecháček

14. 3. 2018 12:39
Reklama

Prakticky za necelé tři týdny jsme se měli na dlouhé hodiny ponořit do obřího světa Pillars of Eternity. Studio Obsidian na pokračování prvního dílu pracuje už relativně dlouho, a i když nás dělí tak málo od původního data vydaní, přesto je teď tak daleko – došlo totiž k měsíčnímu odkladu.

Pokud máte v kalendářích tučným písmem vyznačený 3. duben, tak jej můžete přeškrtnout. Široko daleko totiž není nic, co by vás mělo lákat, a už vůbec se nejedná o Pillars of Eternity 2 s podtitulem Deadfire. Novinka totiž mění své datum vydání a nově po vás chce, abyste s ní počítali 8. května. „Víme, že se stejně jako my těšíte na vydání Pillars of Eternity: Deadfire. Ale Deadfire je obrovská hra, mnohem větší, než byl první díl,“ komentuje tisková zpráva situaci, v jaké se vývojáři nachází.

„Lidé z Obsidianu pracují lépe než samotný Abydon, aby zajistili, že bude každá píď hry úžasná a aby si byli jistí, že se postarají o vše, s čím přišla komunita v rámci hraní backerské bety,“ stojí dále v prohlášení. Zkrátka a dobře potřebují vývojáři více času. Jestli by nebylo lepší hru předobjednat a pak jen prostě čekat, kdy přijde. Využít můžete nabídky Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama