Skyrim VR míří přeci jen i na počítače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skyrim VR míří přeci jen i na počítače

Skyrim VR míří přeci jen i na počítače

David Plecháček

David Plecháček

14. 3. 2018 16:58 12
Reklama

Když jsem nadhodil, že zmíním vydání další verze Skyrimu, okamžitě se ozvalo, na čem zase vyjde. Vyjde nečekaně na PC, kde už vyšel několikrát. Tentokrát ale hovoříme o jeho VR verzi, která byla původně exkluzivní pro PlayStation 4. Fallout pro změnu zůstal exkluzivní právě na počítačích. Jednalo se však o časově omezený zámek?

O Falloutu v této novince neuslyšíte víc ani slovo, neboť se jej oficiální zpráva vůbec nedotýká. Nemůžeme tedy konstatovat, že jde o výměnu, kdy se z PC podívá na PS VR, a poté z PlayStationu zamíří na PC zmíněný Skyrim. Jisté ale je, že Skyrim VR opravdu na počítačích v dubnu vyjde, a ne, není to apríl.

Konkrétně od 3. dubna bude tato verze dostupná a majitelům headsetů kompatibilních s desktopy. Skyrim VR nabízí základ hry včetně DLC Dawnguard, Hearthfire a Dragonborn, čili stejně jako u postapokalyptického bratříčka jde o kompletní hru bez kompromisů. Víc vlastně nemáme ke pátému dílu The Elder Scrolls co říct, neboť s ním mají svou zkušenost úplně všichni.

A teď ale přichází krize – kde bude Skyrim příště? Na jaké platformě? Pokud kdy přicházel v úvahu SteamVR, tak ani ten nezůstane ušetřen. Pomalu ale platformy docházejí...

Skyrim VR si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama