Za měsíc vyjde nové DLC pro Arma 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za měsíc vyjde nové DLC pro Arma 3

Za měsíc vyjde nové DLC pro Arma 3

David Plecháček

David Plecháček

14. 3. 2018 10:20 1
Reklama

Hráváte-li pravidelně tuzemskou válečnou simulaci Arma, možná byste ocenili nový obsah do třetího dílu, který vyšel už před necelými pěti lety. Jistě, nabízí se otázka, jestli by nebylo lepší celé nové pokračování, ale podle posledních zpráv z Bohemia Interactive si musíme vystačit s nově příchozí těžkou technikou. Do Army míří nové tanky.

Nové DLC se jmenuje jednoduše – Tanks – a obsahuje přesně to, co byste od něj čekali. Novou bojovou techniku. Do hry přibudou nové herní možnosti a další obsah, včetně nových typů offroad pickupů nebo BVP, či dvě nová protitanková pohyblivá děla. Vyjma nových věcí ale jde primárně o novou mini-kampaň Altis Requiem a multiplayerový režim Vanguard.

Malé příběhové rozšíření nás postaví do velitele tanku v rámci příběhu The East Wind známého z původní hry. Během tří scénářů si osvojíte ovládání dvou nových tanků AWC Nyx a T-140 Angara. Vývojáři taktéž podotýkají, že kampaň bude mít různé konce, v závislosti na vašich výkonech a herním stylu. Scénář nazvaný Showcase Tank Destroyers vás poté posadí do plné vyzbrojeného vozidla Rhino MGS, které má sice slabší pancíř, ale svou palebnou silou se vyrovná pomalejší a ne tak agilním tankům.

DLC Tanks zamíří na naše počítače 11. dubna s cenovkou 12 dolarů. Pokud vám ale podobných rozšíření chybí více, možná se více vyplatí DLC Bundle 2, jehož bude obsahem spolu s rozšířeními Jets, Laws of War a Tac-Ops Mission Pack. Zaplatíte za něj ale dvojnásobek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama