WitchBrook vás naučí kouzlit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WitchBrook vás naučí kouzlit

WitchBrook vás naučí kouzlit

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

15. 3. 2018 15:13 3
Reklama

Chucklefish, vydavatel stojící mimo jiné za farmářským hitem Stardew Valley oznámil, že pracuje na další hře. Ta byla sice oznámena už před nějakou dobou, doposud však neměla oficiální jméno a hovořilo se o ní jako o "projektu Spellbound". Nyní bylo konečně odhaleno, že chystaná nová hra bude nadále zvána WitchBrook.

O herní náplni hry samotné toho prozatím známo mnoho není, zřejmé ale je, že WitchBrook bude v jádru mixem Stardew Valley a Harryho Pottera. Hráč se ujme role studenta kouzelnické školy, mimo šprtání a samozřejmě čarování se opět budeme moci věnovat i dalším aktivitám, jako kamarádění, randění, plnění všemožných úkolů, bojování a podobně. Soubojový systém by pak měl odkazovat na původní 2D Legend of Zelda hry s tím rozdílem, že namísto štítu a meče se bude hrdina ohánět kouzly.

Přiznáno bylo několik inspiračních zdrojů, mimo japonského animátorského filmového studia Ghibli (např. Cesta do fantazie a Princezna Mononoke), je to samozřejmě předobraz Stardew Valley, Harvest Moon, a také kouzelnická knižní série Staré království od Gartha Nixe.

Konkrétní datum vydání oznámeno zatím nebylo a CEO připouští, že si ještě nějaký čas počkáme. Hra je oficiálně vyvíjena pouze pro PC, vzhledem k tomu, že třeba i úspěšné Stardew Valley se časem rozšířilo i na další platformy, dá se něco podobného jistě čekat i u WitchBrook. Údajně si lidé z Chucklefish především pohrávají s myšlenkou přinést hru v první řadě také na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama